Matematik
hurtig hjælp
01. marts 2006 af
s051908 (Slettet)
Hey,
Jeg skal isolere b i formel b^2-2ab
jeg har kom så langt som b(b-2a), men hvad nu??
På forhånd tak
Jeg skal isolere b i formel b^2-2ab
jeg har kom så langt som b(b-2a), men hvad nu??
På forhånd tak
Svar #1
01. marts 2006 af malte1986 (Slettet)
ved ikke helt hvordan du er nået frem til den løsning, men ved at udregne får du b^2 -2ab = 0 <-> b^2 = 2ab <->
b= 2a
b= 2a
Svar #2
01. marts 2006 af s051908 (Slettet)
måske skulle jeg havde formuleret spørgsmål bedre ;-)
Jeg skal isolere b i cosinusrelationen
c^2=a^2+b^2-2ab*cos(c) <=>
(c^2-a^2)/(cos(c))=b^2-2ab <=>
??
Jeg skal isolere b i cosinusrelationen
c^2=a^2+b^2-2ab*cos(c) <=>
(c^2-a^2)/(cos(c))=b^2-2ab <=>
??
Svar #5
01. marts 2006 af s051908 (Slettet)
Så er det godt i kan hjælpe med det :-)
Hvordan fremstiller man cosinusrelationen som en andengradsligning??
ax^2+bx+c=0
hvad kan a,b, og c værdier være??
Hvordan fremstiller man cosinusrelationen som en andengradsligning??
ax^2+bx+c=0
hvad kan a,b, og c værdier være??
Skriv et svar til: hurtig hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
