Matematik

Differentiering af (x+2)*kv.rod(4-x^2)... Hurtigt svar.

21. marts 2006 af HamFraTv (Slettet)
Hej. Jeg skal gerne have et svar inden i morgen kl. 13 (onsdag d. 22.).

Jeg kan ikke finde ud af at differentiere flg.:

(x+2) * kv.rod(4-x^2)

PS: Jeg ved ikke, hvordan jeg skal lave en kvadratrod her. Hehe.

Svar #1
21. marts 2006 af HamFraTv (Slettet)

Er dette rigtigt?

kv.rod(4-x^2) + (x+2) * (1/(2kv.rod(4-x^2))

???? Det virker lidt uoverskueligt!????

Svar #2
22. marts 2006 af HamFraTv (Slettet)

Og i så fald...
Hvordan isolerer jeg xi ovennævnte ligning?

kv.rod(4-x^2) + (x+2) * 1/(2kv.rod(4-x^2)) = 0

?? På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2006 af mathon


f(x)=(x+2) * kv.rod(4-x^2)

f'(x)= 1*kv.rod(4-x^2) + (x+2)*1/(2* kv.rod(4-x^2))*(-2x), hvoraf

f'(x)= kv.rod(4-x^2)-x(x+2)/kv.rod(4-x^2)

Svar #4
22. marts 2006 af HamFraTv (Slettet)

You are my personal Jesus! Mange tak for det!

Skriv et svar til: Differentiering af (x+2)*kv.rod(4-x^2)... Hurtigt svar.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.