Matematik
Ligningsløsning med sin og cos
30. april 2006 af
Jhondon (Slettet)
Opgave 1246 a i MAT1 fra systime
Jeg har fået ligningen
6sin^2(x) + 6sin(x) cos(x) + cos^2(x)=0
Hvordan regner man den? Hvordan kommer jeg overhovedet i gang med den?
Tak for hjælpen :D
Rasmus
Jeg har fået ligningen
6sin^2(x) + 6sin(x) cos(x) + cos^2(x)=0
Hvordan regner man den? Hvordan kommer jeg overhovedet i gang med den?
Tak for hjælpen :D
Rasmus
Svar #1
30. april 2006 af 2835 (Slettet)
Divider med cosx^2
DU KAN FINDE flere opgaver fra samme bog på http://www.gympog.webbyen.dk
::2835::
http://www.gympog.webbyen.dk
DU KAN FINDE flere opgaver fra samme bog på http://www.gympog.webbyen.dk
::2835::
http://www.gympog.webbyen.dk
Svar #4
30. april 2006 af Jhondon (Slettet)
opgave 1251 er der ikke =/
men tak for hjælpen alligevel!
men tak for hjælpen alligevel!
Skriv et svar til: Ligningsløsning med sin og cos
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
