Kemi
nedbrydning a B-vitamin - aktiverings energi
01. maj 2006 af
Svante85 (Slettet)
Opgave stammer fra eksamenssættet Maj 2005 opgave 3 d)
man skal bestemme aktiveringsenergien for nedbrydning af B1-vitamin.
her er sættet: http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/kemihnst-2005-10-3.pdf
på forhånd tak
man skal bestemme aktiveringsenergien for nedbrydning af B1-vitamin.
her er sættet: http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/kemihnst-2005-10-3.pdf
på forhånd tak
Svar #1
01. maj 2006 af Clubkid (Slettet)
mener at det er hældningen på grafen multipliceret med gaskonstanten..
Svar #2
01. maj 2006 af Clubkid (Slettet)
fandt lige en formel, lidt forklaring er jo altid godt.
man har at
ln(k_2/k_1)=-Ea/R*(1/T_2-1/T_1)
omskrives dette kan man at at -Ea/R er lig med formelen for en et line når to punkter kendes.
derfor er Ea=-R*hældning
man har at
ln(k_2/k_1)=-Ea/R*(1/T_2-1/T_1)
omskrives dette kan man at at -Ea/R er lig med formelen for en et line når to punkter kendes.
derfor er Ea=-R*hældning
Skriv et svar til: nedbrydning a B-vitamin - aktiverings energi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
