Matematik
Spørgsmål, hjælp Tak
12. maj 2006 af
kim19 (Slettet)
Hvis man har en lineære sammenhæng
y=ax+b
y=1x+2
så kan man vel godt skrive istedet for y=1x+2 så skrive y=x+2
Men a er hældningskofienten.
den skær i y aksen i 2 men når man går 1 ud går man så også bare 1 op?
Håber en kan svare/hjælpe mig med det ?
y=ax+b
y=1x+2
så kan man vel godt skrive istedet for y=1x+2 så skrive y=x+2
Men a er hældningskofienten.
den skær i y aksen i 2 men når man går 1 ud går man så også bare 1 op?
Håber en kan svare/hjælpe mig med det ?
Svar #1
12. maj 2006 af Chimer (Slettet)
du kan godt skrive y=x+2 fordi det er nøjagtig det sammen som at skrive y=1x+2
Du har ret i at den skærey-aksen i 2, og du har os ret i at hver gang man går en hen så går man også 1 op :)
Du har ret i at den skærey-aksen i 2, og du har os ret i at hver gang man går en hen så går man også 1 op :)
Skriv et svar til: Spørgsmål, hjælp Tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
