Matematik

Dumt spørgsmål...

16. maj 2006 af Boje (Slettet)
Bare lige det her hehe..

øhh det er fordi der står: ln27/ln3 hvordan ved man det giver 3????

tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2006 af lany (Slettet)

ln27=ln3^3=3*ln3

Dvs. ln27/ln3=3*ln3/ln3=3

Ok?

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2006 af Mitton (Slettet)

ln(27) = 3*ln(3)

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2006 af Nithelizius (Slettet)

umiddelbart ville jeg sige at du skulle bruge dobbeltlogaritmisk papir hvis det er uden hjælpemidler, for er ret sikker på at man ikke sådan uden videre kan vide hva det bliver ellers :)

Svar #4
16. maj 2006 af Boje (Slettet)

smart lany:) tak

Skriv et svar til: Dumt spørgsmål...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.