Matematik
Integraleregning (simpelt)
16. maj 2006 af
phooM (Slettet)
En som lige vil hjælpe med integralen opgaven (det burde være simpelt for de matematikkyndige):
Beregn integralet:
(Integrale med 2 som øvre, og -1 som nedre)(8x^3-6x)dx
Altså opgave b) på følgende:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/UD0581.pdf
På forhånd tak.
Beregn integralet:
(Integrale med 2 som øvre, og -1 som nedre)(8x^3-6x)dx
Altså opgave b) på følgende:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/UD0581.pdf
På forhånd tak.
Svar #1
16. maj 2006 af Kim Svenningsen (Slettet)
Almindelig integration af potensfunktion
f(x) = a*x^n
F(x) = (a/(n + 1)*x^8(n + 1) + k
Anvend denne reget to gange og indsæt grænserne.
f(x) = a*x^n
F(x) = (a/(n + 1)*x^8(n + 1) + k
Anvend denne reget to gange og indsæt grænserne.
Skriv et svar til: Integraleregning (simpelt)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
