Matematik

hurtigt hjælp

16. maj 2006 af uksomi (Slettet)
Hej
Er der nogen der har løst opgave 1.143 i vejledende eksamensopgaver b.

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2006 af dnadan (Slettet)

prøv at skrive opgaven ind så er der nok større chance for at vi kan hjælpe dig...

Svar #2
16. maj 2006 af uksomi (Slettet)

Det er svært, eftersom der er illustreret en figur.

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2006 af Anotte (Slettet)

hvad omhandler den?

Svar #4
16. maj 2006 af uksomi (Slettet)

Der står :
På figuren ses grafen for en funktion f.
Løs ved aflæsning ligningen f'(x)=0.
Angiv hvert ad de intervaller, hvor f'(x)>0.

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2006 af Anotte (Slettet)

har en opg. 1.143 for til i morgen nemlig hvor f´x = 0 skal løses

er det den?

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. maj 2006 af Anotte (Slettet)

f'x = 0 der hvor der er en vandret tangent

og f'x > 0 der hvor grafen for f er voksende

altså i [-8 ; -4] og i [-2 ; 2]

Svar #7
16. maj 2006 af uksomi (Slettet)

Grafen for f er voksende fra ]-uendelig;5,5] og den er aftagende fra [5,5;uendelig[, dvs. den skærer i et punkt der ca. er aflæst til at være 5,5

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. maj 2006 af Anotte (Slettet)

den er jo tegnet i et interval fra -9 til 11 så derfor er den heller ikke voksende fra -uendelig

Svar #9
16. maj 2006 af uksomi (Slettet)

Nårh på den måde

Svar #10
16. maj 2006 af uksomi (Slettet)

Hvordan kan det være at f er voksende for f'=0?

Svar #11
16. maj 2006 af uksomi (Slettet)

undskyld f'>0?

Brugbart svar (0)

Svar #12
16. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#11
Fordi f'(x) angiver tangentens hældning og hvis denne er positiv er grafen for f voksende.

Skriv et svar til: hurtigt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.