Kemi
3. Aluminium har densiteten 2,698 g/cm3. Hvad er volumet af 17,3 g aluminium ?
17. maj 2006 af
thomas1001 (Slettet)
Aluminium har densiteten 2,698 g/cm3. Hvad er volumet af 17,3 g aluminium ?
Svar #1
17. maj 2006 af Peden (Slettet)
densitet = vægt / volumen
Du kender densitetet, og vægt
2,698 = 17,3 / X
Find X
Du kender densitetet, og vægt
2,698 = 17,3 / X
Find X
Skriv et svar til: 3. Aluminium har densiteten 2,698 g/cm3. Hvad er volumet af 17,3 g aluminium ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
