Matematik

Eksamen imorgen - HURTIG HJÆLP

18. maj 2006 af L-L (Slettet)
Hej
Nogle der hurtigt kan hjælpe mig med dette.

I ( x ) = k * x^a
jeg skal isolere x?

Jeg skal til eksamen i morgen, så helst inden for et kvarter hvis det er muligt
?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2006 af weezel (Slettet)

y=k*x^a
x^a=y/k
x=(y/k)^(1/a)

Skriv et svar til: Eksamen imorgen - HURTIG HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.