Matematik
Hurtigt spørgsmål
27. maj 2006 af
mathjælp (Slettet)
Bestem en forskrift der angiver antal computere C som funktion af prisen P.
Er det så P(x)= ... eller C(x) = ...?
Er det så P(x)= ... eller C(x) = ...?
Svar #1
27. maj 2006 af dnadan (Slettet)
hvis, prisen =p
og computere =C
så må forskriften hedde:
C(p)=....
og computere =C
så må forskriften hedde:
C(p)=....
Svar #2
27. maj 2006 af mathjælp (Slettet)
Godt, så antal af computere C er den afhængige variabel, men prisen er den uafhængige variabel?
Kan man godt formulere det sådan?
Kan man godt formulere det sådan?
Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
