Fysik
HJÆLP! Hop fra vægt
18. juni 2006 af
matfri (Slettet)
Jeg har følgende udregning fra et hop fra en vægt.
p=Fmax*t
jeg har fået at vide at jeg skal fratrække tyngdekraften hvordan gør jeg det?
p=Fmax*t
jeg har fået at vide at jeg skal fratrække tyngdekraften hvordan gør jeg det?
Svar #1
18. juni 2006 af Eshadon (Slettet)
Når du aflæser Fmax får du hvad der sammenlagt har trykket på vægten på dette maksimaltidspunkt - altså din "springkraft" og tyngdekraften. Vi har således at
Fmax = Ft+Fspring => Fspr = Fmax - Ft
Så: p = (Fmax-Ft)*t
Håber det er det du ville... :P
\\\une
Fmax = Ft+Fspring => Fspr = Fmax - Ft
Så: p = (Fmax-Ft)*t
Håber det er det du ville... :P
\\\une
Skriv et svar til: HJÆLP! Hop fra vægt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
