Fysik
Problemer med Kalorimetri!
04. februar 2004 af
Sólmundur (Slettet)
Ok på forhånd tak for din tid;-)
jeg sidder med noget som er nok ganske simpelt...
jeg kan til gengæld ikke finde ud af hvordan jeg skal udregne dette her korrekt på min lommeregner:
Mv*Cv* (temp.slut-temp.beg) = M(lod)*C (lod)*(100 °C-temp.slut)
Mv*Cv* (temp.slut-temp.beg) = M(lod)*C (lod)*(100 °C-temp.slut)
MvCv (temp.slut –temp.beg)
»C(lod) = ˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉ
M(lod) (100°C-temp.slut)
* er gangetegn.
ok jeg ved at der skal nogen tal ind for at gøre dette her, men lige nu har jeg altså bare brug for at vide hvordan fx regner med 7/kg. dvs hvor syvtallet er øverst oppe på stregen, hvilken knap osv
hmm...ja man kan se at jeg har ikke matematik ;-) Mvh Sólmundur
jeg sidder med noget som er nok ganske simpelt...
jeg kan til gengæld ikke finde ud af hvordan jeg skal udregne dette her korrekt på min lommeregner:
Mv*Cv* (temp.slut-temp.beg) = M(lod)*C (lod)*(100 °C-temp.slut)
Mv*Cv* (temp.slut-temp.beg) = M(lod)*C (lod)*(100 °C-temp.slut)
MvCv (temp.slut –temp.beg)
»C(lod) = ˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉˉ
M(lod) (100°C-temp.slut)
* er gangetegn.
ok jeg ved at der skal nogen tal ind for at gøre dette her, men lige nu har jeg altså bare brug for at vide hvordan fx regner med 7/kg. dvs hvor syvtallet er øverst oppe på stregen, hvilken knap osv
hmm...ja man kan se at jeg har ikke matematik ;-) Mvh Sólmundur
Svar #1
04. februar 2004 af Sólmundur (Slettet)
ok der kom nogle uønskede tal med!!
ˉˉ.....
de skal ikke være der!
ˉˉ.....
de skal ikke være der!
Skriv et svar til: Problemer med Kalorimetri!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
