Fysik
Hjælp søges
26. august 2006 af
Mahinth (Slettet)
Hej er der nogle der kan finde fortælle mig hvordan dette kan forekomme??
1/X = 1,097*10^7m^-1(1/4-1/9)
det giver
1/x=1,5236*10^6m^-1
hvoraf
x= 656,3 NM
nm = 10^-9 m
det har noget med rydbergsformlen at gøre, har bare sagt at bølgelængden (nhy) er x--
håber i kan hjælpe
1/X = 1,097*10^7m^-1(1/4-1/9)
det giver
1/x=1,5236*10^6m^-1
hvoraf
x= 656,3 NM
nm = 10^-9 m
det har noget med rydbergsformlen at gøre, har bare sagt at bølgelængden (nhy) er x--
håber i kan hjælpe
Skriv et svar til: Hjælp søges
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
