Kemi
kemiske reaktioners hastigheder
02. september 2006 af
hidden (Slettet)
hey jeg er igang med en journal, som omhandler reaktionshastigheden (forsøget hedder: forsøg med enzymet katalase).
Jeg er i gang med at besvare nogle sære spørgsmål, som jeg har puslet rundt med i flere dage.
Spørgsmålene lyder:
Hvad forstår man ved begrebet aktiveringsenergi?
Hvilken betydning har knusning for reaktionshastigheden? Forklar hvorfor?
Hvilken betydning har kogning for reaktionshasgtiheden? Forklar hvorfor?
Hvilken betydning ville kogning af MnO2, have for dets virkning som kataltsator?
Hvorfor giver lever en større reaktionshastighed end kartoffel?
Jeg er i gang med at besvare nogle sære spørgsmål, som jeg har puslet rundt med i flere dage.
Spørgsmålene lyder:
Hvad forstår man ved begrebet aktiveringsenergi?
Hvilken betydning har knusning for reaktionshastigheden? Forklar hvorfor?
Hvilken betydning har kogning for reaktionshasgtiheden? Forklar hvorfor?
Hvilken betydning ville kogning af MnO2, have for dets virkning som kataltsator?
Hvorfor giver lever en større reaktionshastighed end kartoffel?
Skriv et svar til: kemiske reaktioners hastigheder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.