Fysik
Lidt hjælp søges!
13. september 2006 af
E=m*c^2 (Slettet)
jeg vil lige spørger om der er nogen som ved hvad man skal her i opgaven!
Jeg forstå ikke meningen!
Vi vil nu se på de kræfter, som virker på grænsefladen mellem forskellige emner, f.eks.
mellem vand og luft. I dette tilfælde kalder vi grænsefladen en overflade, og vi tilknytter
til denne overflade en overfladespænding
.
opgave)
I ‘passende enheder’ er overfladespændingen af vand
= 72. Hvad er disse ‘passende
enheder’? (Benyt det materiale, du har til r°adighed, inklusive internettet.)
Jeg forstå ikke meningen!
Vi vil nu se på de kræfter, som virker på grænsefladen mellem forskellige emner, f.eks.
mellem vand og luft. I dette tilfælde kalder vi grænsefladen en overflade, og vi tilknytter
til denne overflade en overfladespænding
.
opgave)
I ‘passende enheder’ er overfladespændingen af vand
= 72. Hvad er disse ‘passende
enheder’? (Benyt det materiale, du har til r°adighed, inklusive internettet.)
Skriv et svar til: Lidt hjælp søges!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
