Matematik

Integration

07. oktober 2006 af oxidation (Slettet)
Hej skal løse ligningen

x
S(t^2-2)dt=0 <=> [1/3t^3-2t] =0 <=>
-2

1/3*x^3-2x + 8/3+4 =0 <=> t=kvadratrod(10) er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Der er en enkelt fejl: sidste led i ligningen skal være -4, ikke +4. Desuden er der tre løsninger til ligningen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2006 af Minna25 (Slettet)

okay.

så får jeg løsningerne til at blive:

x=0 V x=(+,-)kvadratrod(6)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Løsningerne er -2, 1-3^½ og 1+3^½.

Svar #4
07. oktober 2006 af oxidation (Slettet)

sigmund.

hvordan får du løsningerne til at blive det? jeg får den ene løsningen til 0, og de to andre til +,- kvadratrod 26

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Jeg har ikke løst den i hånden, men løst den på computer.

Taler vi ellers om den samme ligning? Jeg taler om ligningen 1/3*x^3-2x-4/3=0.

Svar #6
08. oktober 2006 af oxidation (Slettet)

ja. gør vi.
hvordan løser man den grafisk?

Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.