Matematik

Hurtig hjælp

26. oktober 2006 af Hans4444 (Slettet)
Nogen som vil hjælpe i opgave 3???

Hvis du har tid, må du også gerne kigge på de andre opgaver, som jeg vil blive meget taknemmelig for.

Her er linket:

http://peecee.dk/?id=9109

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2006 af janus_lind (Slettet)

Ej tag dig da lige sammen!! Kig på de mange andre svar, du har fået herinde! Du har både spammet med nye tråde og i andre folks tråde, og du kan altså ikke kræve, at folk gider at hjælpe dig! Folk har i forvejen været venlige med hjælpen!

Svar #2
26. oktober 2006 af Hans4444 (Slettet)

Ok - har du ingen rettelser?

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2006 af janus_lind (Slettet)

Har ikke fået kigget så meget på det!!

Faldt lige over det sidste punkt i opg. 3. Du hare skrevet at løsningsmængden er tom! 0 er da en løsning, og så vidt jeg lige kunne se, er 1,5 også en mulighed!

Svar #4
26. oktober 2006 af Hans4444 (Slettet)

Ok - vil du kigge det igennem?

Hvordan skal jeg regne den ud så, altså opgave 3 nr. 6?

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2006 af janus_lind (Slettet)

2x²=3x
<=>
2x=3
<=>
x=1,5

Har ikke lige tid til at kigge det igennem! (og heller ikke lyst, når jeg kigger på de 5 tråde du har oprettet+det du har skrevet i andres)

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. oktober 2006 af janus_lind (Slettet)

-eller som andengradsligning! Eller ved at tegne den!

Skriv et svar til: Hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.