Matematik
ulighed
11. november 2006 af
hilo (Slettet)
hmmm er lige totalt lost i opgaven som lyder på at løse uligheden for polynomiumsbrøken:
f(x)=(6x+12)/(x^2-4)
Jeg kender både definitionsmængden og diverse nulpunkter. jeg har tegnet en fortegnsvariation, og og forkortet brøken til 6/(x-2)=0.
Men har ingen ideer om hvordan jeg skriver resultater, og hvad det egnetlig er.
efter det jeg kan læse mig frem til i min matematikbog, skulle svaret være: L=(-2;-8)
/Hilo
f(x)=(6x+12)/(x^2-4)
Jeg kender både definitionsmængden og diverse nulpunkter. jeg har tegnet en fortegnsvariation, og og forkortet brøken til 6/(x-2)=0.
Men har ingen ideer om hvordan jeg skriver resultater, og hvad det egnetlig er.
efter det jeg kan læse mig frem til i min matematikbog, skulle svaret være: L=(-2;-8)
/Hilo
Svar #1
11. november 2006 af mathon
...i din tekst forekommer intet om ulighed...
...der må have stået mere i den oprindelige opgavetekst!...
...der må have stået mere i den oprindelige opgavetekst!...
Svar #2
11. november 2006 af hilo (Slettet)
hehe hov
(6x+12)/(x^2-4)større eller lige med 0, tror at den automatisk retter til lighedstegn, når man indsætter ulighed+lighedstegn..
(6x+12)/(x^2-4)større eller lige med 0, tror at den automatisk retter til lighedstegn, når man indsætter ulighed+lighedstegn..
Svar #3
11. november 2006 af hilo (Slettet)
og det er heller ikke -8 men ubegrænset negativ tal jeg mener...
Skriv et svar til: ulighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
