Kemi
Log metode
17. november 2006 af
Jesp (Slettet)
nogle der vil hjælpe mig med at isoler dette x i formlen
-0,5892*log(1/x)
på forhånd tak
-0,5892*log(1/x)
på forhånd tak
Svar #1
17. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
Kig på logaritme regneregnereglerne.
log(1/x) = log(1) - log(x)
=> -log(x)
log(1/x) = log(1) - log(x)
=> -log(x)
Svar #2
17. november 2006 af sapiens (Slettet)
Hmm, det bliver godt nok lidt svært, når der ikke er tale om en formel (dvs. et udtryk med et lighedstegn), men et vilkårligt tal, hvor x>0.
Svar #4
17. november 2006 af mathon
...en formel kræver et lidhedstegn...
dette kan højst være et spørgsmål om et omskrevet udtryk...
-0,5892*log(1/x) = 0,5892*log(x)
hvis vi læser det baglæns, ligner det betænkeligt et oplæg til sammenhængen
-log[H^+] = log(1/[H^+]), da nogen kemiforfattere vælger at definere pH som log til den reciprokke hydrogenionkoncentration!
dette kan højst være et spørgsmål om et omskrevet udtryk...
-0,5892*log(1/x) = 0,5892*log(x)
hvis vi læser det baglæns, ligner det betænkeligt et oplæg til sammenhængen
-log[H^+] = log(1/[H^+]), da nogen kemiforfattere vælger at definere pH som log til den reciprokke hydrogenionkoncentration!
Skriv et svar til: Log metode
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
