Kemi
koncentrationsbestemmelse af husholdningseddike ved kolorimetrisk titrering(haster)
25. november 2006 af
hjælp19 (Slettet)
hey
har lavet den her forsøg spøresmålet er
opskriv volumen af natriumhydroxid fra det ene forsøg samt dens molære koncentrationen. Beregn stofmændgen natriumhydroxid tilsat ved ækvivalenspunktet
under forsøget har jeg de her spørgsmål
en 100 ml konisk kolbe
0,2444M som er c
17,1 er V af NaOH det er den resultat jeg fik i forsøget
også skal man bruge den her formel c*v=n
17,1*0,100ml=1,71
er det sådan man finder stofmændgen af natriumhydroxid
håber for svar
har lavet den her forsøg spøresmålet er
opskriv volumen af natriumhydroxid fra det ene forsøg samt dens molære koncentrationen. Beregn stofmændgen natriumhydroxid tilsat ved ækvivalenspunktet
under forsøget har jeg de her spørgsmål
en 100 ml konisk kolbe
0,2444M som er c
17,1 er V af NaOH det er den resultat jeg fik i forsøget
også skal man bruge den her formel c*v=n
17,1*0,100ml=1,71
er det sådan man finder stofmændgen af natriumhydroxid
håber for svar
Svar #1
25. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Nu må du lige spænde hjelmen!!
Hold dig dog til samme tråd, når du stiller samme spørgsmål igen! https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=282762
Hold dig dog til samme tråd, når du stiller samme spørgsmål igen! https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=282762
Skriv et svar til: koncentrationsbestemmelse af husholdningseddike ved kolorimetrisk titrering(haster)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
