Matematik
er det den rigtige f' jeg har fundet?
26. november 2006 af
Stinnie (Slettet)
Hejsa..
Jeg ville bare lige sikre mig at jeg har fundet de rigtige afledet funktioner til disse:
x=4(cost)^3 => x'=12(cost)^2*(-sint)
y=4(sint)^3 => y'=12(sint)^2*(cost)
håber nogen vil hjælpe..
Jeg ville bare lige sikre mig at jeg har fundet de rigtige afledet funktioner til disse:
x=4(cost)^3 => x'=12(cost)^2*(-sint)
y=4(sint)^3 => y'=12(sint)^2*(cost)
håber nogen vil hjælpe..
Svar #2
26. november 2006 af Lurch (Slettet)
Man kan altid checke den slags på Quickmath,
www.quickmath.com
www.quickmath.com
Svar #3
26. november 2006 af Stinnie (Slettet)
det var godt..
så er mit næste problem bare at løse følgende:
2pi
int(kvadratrod((12(cost)^2*(-sint))^2 + (12(cost)^2*(-sint)^2)
0
jeg ved ikk helt hvordan jeg skal gribe den an..
så er mit næste problem bare at løse følgende:
2pi
int(kvadratrod((12(cost)^2*(-sint))^2 + (12(cost)^2*(-sint)^2)
0
jeg ved ikk helt hvordan jeg skal gribe den an..
Svar #4
27. november 2006 af mathon
S (sqr((12(cost)^2*(-sint))^2 + (12(cost)^2*(-sint)^2)dt
S (sqr[12cos^2(t)*sin^2(t)+ 12cos^2(t)*sin^2(t)])dt
S (sqr[24cos^2(t)*sin^2(t)])dt
S (sqr[6*2^2*cos^2(t)*sin^2(t)])dt
S (sqr(6)*2*cos(t)*sin(t))dt
sqr(6)*S (2*cos(t)*sin(t))dt
sqr(6)/2*S sin(2t)*2*dt
sqr(6)/2*S sin(2t)*d(2t)
sqr(6)/2(-cos(2t))
2pi
S (sqr((12(cost)^2*(-sint))^2+(12(cost)^2*(-sint)^2)dt
0
2pi
-sqr(6)/2*[cos(2x)]
0
-sqr(6)/2*[cos(2*2pi)-cos(2*0)]
-sqr(6)/2*(1-1) = 0
S (sqr[12cos^2(t)*sin^2(t)+ 12cos^2(t)*sin^2(t)])dt
S (sqr[24cos^2(t)*sin^2(t)])dt
S (sqr[6*2^2*cos^2(t)*sin^2(t)])dt
S (sqr(6)*2*cos(t)*sin(t))dt
sqr(6)*S (2*cos(t)*sin(t))dt
sqr(6)/2*S sin(2t)*2*dt
sqr(6)/2*S sin(2t)*d(2t)
sqr(6)/2(-cos(2t))
2pi
S (sqr((12(cost)^2*(-sint))^2+(12(cost)^2*(-sint)^2)dt
0
2pi
-sqr(6)/2*[cos(2x)]
0
-sqr(6)/2*[cos(2*2pi)-cos(2*0)]
-sqr(6)/2*(1-1) = 0
Skriv et svar til: er det den rigtige f' jeg har fundet?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
