Fysik

FYSIKGENI _ kom frem har brug for dig

07. december 2006 af Liiinee (Slettet)
Prøv eventuelt at koble 2 ens 1,5 V batterier serielt og parallelt sammen.
Hvad sker der med U0, Imax og Ri ?


Er der nogen, der har en ide?
Har ingen ideer om, hvad der sker?
Bliver de halveret ?

Venligst line

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2006 af Matkaj

Prøv at se I jeres bog om ikke der står noget teori om parallel- og serieforbindelser!

Svar #2
07. december 2006 af Liiinee (Slettet)

Jamen, der står en hel masse, men jeg kan ikke se, hvad det har at gør med dette forsøg+
eller med U0, Imax og Ri ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2006 af Nyomic (Slettet)

Du har 2 battarier siger du? Og hvad er det helt præcist du gør ved dem? Jeg er ikk helt med på hvad dit spørgsmål er?

U=spændingsfald
I=strømstyrke
R=resistans

går jeg ud fra at du ved?

Svar #4
07. december 2006 af Liiinee (Slettet)

spørgsmålet er hvad der sker, når vi kobler 2 ens 1,5 V batterier serielt og parallelt sammen.
Hvad sker der med U0, Imax og Ri ?

Svar #5
07. december 2006 af Liiinee (Slettet)

kan jeg få din mail +

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2006 af Nyomic (Slettet)

sender dig en PM

Svar #7
07. december 2006 af Liiinee (Slettet)

hvad er pm +

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. december 2006 af Nyomic (Slettet)

private message mener jeg.. ligesom den du sendte mig :P

Skriv et svar til: FYSIKGENI _ kom frem har brug for dig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.