Matematik
Hjælp til afledet funktion..!
09. marts 2004 af
PJ (Slettet)
Hi..
Tænkte på om der var nogen af jer der kunne give mig svaret (og metoden) på hvad den afledet funktion er til
f(x) = ((x^4)-3)^3
På forhånd tak.
:)
Tænkte på om der var nogen af jer der kunne give mig svaret (og metoden) på hvad den afledet funktion er til
f(x) = ((x^4)-3)^3
På forhånd tak.
:)
Svar #1
09. marts 2004 af Dominik Hasek (Slettet)
http://www.calc101.com/webMathematica/derivatives.jsp
Svar #2
09. marts 2004 af Esmil (Slettet)
Hmm det her er vist nemmere:
Lad g(x)=x^4-3 og h(x)=x^3
Så er f(x)=h(g(x)) og
f'(x)=h'(g(x))*g'(x)
Lad g(x)=x^4-3 og h(x)=x^3
Så er f(x)=h(g(x)) og
f'(x)=h'(g(x))*g'(x)
Skriv et svar til: Hjælp til afledet funktion..!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
