Fysik

Pladekapacitans teori

24. januar 2007 af viggojensens (Slettet)
Hej...
Hvad kan jeg skrive i et teori afsnit om disse til formler til et forsøg om pladekapacitans?

Q=C*U

Q=ladning
C=Farad, coulomb pr. volt
U=spændingsforskellen

og

C=¤*(A/d)

¤=permittiviteten, konstant
A= plade areal
d=pladeafstanden...

Tak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2007 af Jerslev

Udled dem? :)
- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
24. januar 2007 af viggojensens (Slettet)

Okay?... Er stadig lige lost..?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2007 af Jerslev

Altså, formlerne kommer jo et sted fra. Så kan du udlede dem. :) Vise teoretisk, at de er korrekte.
- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2007 af mathon

se
http://www.peecee.dk/index.php?id=24428

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2007 af mathon

indlæsningen af link'et tager 3/4 minut!!!

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. januar 2007 af Jerslev

#4+5: Tror du har smækket linket i en tråd om fuldstændig samme emne et andet tidspunkt. :)
- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Pladekapacitans teori

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.