Matematik

Et firmas omsætning

28. januar 2007 af Anne_Khatrine (Slettet)
Er der ikke lige en der kan se om den her er rigtig.

Et firmas omsætning er på 4 år vokset fra 3,8 mio til 6,9 mio kr.

Hvad har den årlige procentiske vækst(rentefod) været.

Passer det at det bliver det her:

R=6,9/3,8-1=0,815
100*0,815=81,5%

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2007 af ibibib (Slettet)

Nej, det er den samlede vækst du har beregnet.

Benyt K=K0·1+r)^n.

r=16,08%

Svar #2
28. januar 2007 af Anne_Khatrine (Slettet)

ja ok.... men jeg har jo ikke rentefoden hvordan skal man så regne den ud

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2007 af eightx2 (Slettet)

#2
Omskriv
til noget, hvor du kan regne r ud vha. K, K0 og n.

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Sæt de tal ind du kender, og isoler r i formlen i #1

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2007 af Toff (Slettet)

Ja men så bliver det:

(3,8/6,9)-1=-0,4492753623

Og det synes jeg ik passer så godt

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. januar 2007 af Toff (Slettet)

Ja men så bliver det:

(3,8/6,9)-1=-0,4492753623

Og det synes jeg ik passer så godt

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. januar 2007 af eightx2 (Slettet)

Du omskriver ikke rigtigt:

Regn nu selv videre - husk n!

Svar #8
28. januar 2007 af Anne_Khatrine (Slettet)

Jeg giver op nu... har prøvet så mange gange men kan stadig ik få det til ret rigtige resultat troe jeg.

mit bliver: 5,782807663

er der ikke lige en der kan skrive regne stykket op og regne den ud for mig... tak

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. januar 2007 af ibibib (Slettet)

6,9=3,8·(1+r)^4
4de rod af (6,9/3,8) = 1+r
1,1608 = 1+r
16,08% = r

Svar #10
28. januar 2007 af Anne_Khatrine (Slettet)

Thank you.... for hjælpen

Skriv et svar til: Et firmas omsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.