Matematik
Kvalificeret hjælp søges
29. januar 2007 af
bjarke-p (Slettet)
a) Find hældningen til linjen 2x + 3y = 5
b) Er linjerne l: y = 2x – 3 og m: 6x – 3y = 8 parallelle?
c) Bestem k så linjerne l: y = 2x – 5 og m: kx + 3y = 18 bliver ortogonale
d) bestem centrum og radius i cirkelen med ligningen x2 – 2x + y2 +6y = 6
b) Er linjerne l: y = 2x – 3 og m: 6x – 3y = 8 parallelle?
c) Bestem k så linjerne l: y = 2x – 5 og m: kx + 3y = 18 bliver ortogonale
d) bestem centrum og radius i cirkelen med ligningen x2 – 2x + y2 +6y = 6
Svar #2
29. januar 2007 af mathon
det er ikke matematisk-fagligt velkvalificeret
IKKE at kunne
1) den mest folkeskole-elementære teori om rette linjers hældningskoefficienter
2) sine folkeskole-kvadratsætninger til brug for kvadratkomplettering
men
se
http://peecee.dk/?id=25323
IKKE at kunne
1) den mest folkeskole-elementære teori om rette linjers hældningskoefficienter
2) sine folkeskole-kvadratsætninger til brug for kvadratkomplettering
men
se
http://peecee.dk/?id=25323
Svar #4
29. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
Jamen det kræver kun en IQ på 90 for at kunne knække dine ligninger, ergo må din IQ være mindre end 90..
Skriv et svar til: Kvalificeret hjælp søges
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
