Matematik
Gør rede for.. ARHH!
03. februar 2007 af
lalait (Slettet)
En funktion f er bestemt ved f(x)=x*e^x
- gør rede for at f er løsningen til differentialligningen
dy/dx=y/x=1
Hvordan alverden gør man rede for det???
Nogle der vil komme med nogle hints?
En funktion f er bestemt ved f(x)=x*e^x
- gør rede for at f er løsningen til differentialligningen
dy/dx=y/x=1
Hvordan alverden gør man rede for det???
Nogle der vil komme med nogle hints?
Svar #2
03. februar 2007 af ibibib (Slettet)
f er løsning til
dy/dx=y/x+y.
Det kan du vise ved at indsætte f(x) på y's plads og f'(x) på dy/dx plads.
dy/dx=y/x+y.
Det kan du vise ved at indsætte f(x) på y's plads og f'(x) på dy/dx plads.
Skriv et svar til: Gør rede for.. ARHH!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
