Kemi

Stofmængde igen..

04. februar 2007 af Gold-digga (Slettet)
Jeg har 90g glucose C6H1206 .. jeg finde stofmængden :
12*6+1*12+6*16 = 180 g/mol .

n = m/M : 90/180 = 0,2 ?

Forkert?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2007 af mathon

90/180 = 0,5

Svar #2
04. februar 2007 af Gold-digga (Slettet)

Ja okay.. Min fejl.
Men tak.


Hvis jeg lige må spørger om ng andet, hvad er så den kemiske formel for dihydrogen?

Svar #3
04. februar 2007 af Gold-digga (Slettet)

R det bare H2 eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2007 af apandersen (Slettet)

Ja, det er H2

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2007 af sapiens (Slettet)

husk enheder :)

Skriv et svar til: Stofmængde igen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.