Biologi
Enzymer generelt
Jeg ville lige høre om det generelt - for enzymer - gælder, at de er pH-følsomme (som eksempelvis spytamylase).
Samtidig vil jeg lige bruge muligheden for at stille spørgsmål til at spørge om hvad det egentligt er der sker når enzym mister sin katalytiske effekt; er det fordi det nedbrydes, eller holder proteinet bare op med at fungere som enzym?
Mange tak, på forhånd!
- Håber i forstår det sidste spørgsmål, jeg har vist forklaret det lidt kringlet)
Svar #1
04. februar 2007 af sapiens (Slettet)
det er den tertiære struktur, der ødelægges (hcis det siger dig noget...)
Svar #3
04. februar 2007 af Dr. MolBio (Slettet)
Så nej de bliver ikke spaltet til aminosyrer..
Svar #4
04. februar 2007 af Chaplin (Slettet)
Men temperatur der skal til før dette sker er vel meget forskellig fra enzym til enzym ikke?
Kan man sige noget om med hvor stor en afvigelse fra 37 grader menneskekroppens enzymer kan fungere?
Svar #5
04. februar 2007 af Chaplin (Slettet)
Svar #6
04. februar 2007 af sapiens (Slettet)
Svar #7
04. februar 2007 af Chaplin (Slettet)
tak for hjælpen sapiens og Dr. MolBio, i er sku nogle gutterdrenge, he he
Skriv et svar til: Enzymer generelt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.