Kemi
Nogle der har lidt tid?
08. marts 2007 af
Nannok (Slettet)
Hej
jeg sidder og laver kemi aflevering - men er ikke særlig god!! så håber der er nogle der vil hjælpe mig lidt med min aflevering? :) men kun hvis der er nogen der har tid/lyst!
jeg sidder og laver kemi aflevering - men er ikke særlig god!! så håber der er nogle der vil hjælpe mig lidt med min aflevering? :) men kun hvis der er nogen der har tid/lyst!
Svar #1
08. marts 2007 af Nannok (Slettet)
det drejer sig om denne aflevinger - har lavet indtil 2.a) men mangler resten
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/2002-10-2.pdf
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/2002-10-2.pdf
Svar #2
08. marts 2007 af Nannok (Slettet)
2.b)
kan det passe at jeg skal bruge:
e(Agcl/Ag) = e^standard (Agcl/Ag) + 0,059 v * log[Ag+]
kan det passe at jeg skal bruge:
e(Agcl/Ag) = e^standard (Agcl/Ag) + 0,059 v * log[Ag+]
Svar #3
09. marts 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Din formel er ok. Ofte skrives den dog som:
E = E0-0,059*log(1/[Ag+]), men det er det samme.
Beregn [Ag+] i opløsningen og find opløselighedsproduktet under antagelse af, at [Cl-9] er konstant. Det er den menlig, da [Cl-]>>[Ag+]
E = E0-0,059*log(1/[Ag+]), men det er det samme.
Beregn [Ag+] i opløsningen og find opløselighedsproduktet under antagelse af, at [Cl-9] er konstant. Det er den menlig, da [Cl-]>>[Ag+]
Skriv et svar til: Nogle der har lidt tid?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
