Matematik
parameterfremstillings skæring mellem xy-plan
18. marts 2007 af
bjarnegoldbaek2 (Slettet)
Hej. Jeg har denne parameterfremstilling:
x=-3.2+t*3.2
y=6.4+t*6.4
z=10.8+t*(-7.2)
Og skal finde dens skæring mellem xy-planen. nogen der kan give et hint?
x=-3.2+t*3.2
y=6.4+t*6.4
z=10.8+t*(-7.2)
Og skal finde dens skæring mellem xy-planen. nogen der kan give et hint?
Svar #1
18. marts 2007 af mathon
Og skal finde dens skæring med xy-planen..
i xy-planen er z=0
z=10.8+t*(-7.2) = 0
10.8+t*(-7.2) = 0
t=1,5, der indsættes i parameterfremstillingen og giver
(1,6|16|0)
i xy-planen er z=0
z=10.8+t*(-7.2) = 0
10.8+t*(-7.2) = 0
t=1,5, der indsættes i parameterfremstillingen og giver
(1,6|16|0)
Svar #2
18. marts 2007 af bjarnegoldbaek2 (Slettet)
Mange tak. Kan sagtens se det nu, men troede at x og y skulle være lig med 0 ved skæring af xy-plan. Mange gange tak for hjælpen
Skriv et svar til: parameterfremstillings skæring mellem xy-plan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
