Matematik
lige en hurtig en
21. marts 2007 af
PinQoo (Slettet)
hvad bliver (½^x)^2
bliver det (1/4)^2x eller bare (1/4)^x
eller måske noget helt andet?
bliver det (1/4)^2x eller bare (1/4)^x
eller måske noget helt andet?
Svar #6
21. marts 2007 af pssc (Slettet)
Her er et link til regler inden for dette emne
så kan du jo selv se tjekke det.
http://staff.aabc.dk/dso/filer/mat/noter/potenser%20og%20rødder0506.doc
så kan du jo selv se tjekke det.
http://staff.aabc.dk/dso/filer/mat/noter/potenser%20og%20rødder0506.doc
Svar #7
21. marts 2007 af hogt.dk (Slettet)
...herefter kan du bytte om på x og 2 og bruge reglen den anden vej. Så fås svar 1!
(½^x)^2=0.5^x*2=0.5^2*x=(0.5^2)^x=0,25^x
(½^x)^2=0.5^x*2=0.5^2*x=(0.5^2)^x=0,25^x
Svar #8
21. marts 2007 af PinQoo (Slettet)
virker desværre ikke, men kan sådan set godt se det er rigtigt hvad #2 skriver nu.. så tak for svarene :D
Skriv et svar til: lige en hurtig en
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
