Fysik
hurtig hjælp
24. marts 2007 af
Amaana (Slettet)
Kan I forklare til mig at en bil tilbagelægger strækningen 1 meter pr. sekund, som svarer det til 3,6 kilometer pr. time.
omregningsfaktoren er altså 3,6.
Det jeg vil forstå er hvor kommer det 3,6 fra for at svare til 1 meter pr. skund.
På forhånden tak.
omregningsfaktoren er altså 3,6.
Det jeg vil forstå er hvor kommer det 3,6 fra for at svare til 1 meter pr. skund.
På forhånden tak.
Svar #1
24. marts 2007 af janandersen (Slettet)
husk, man må altid gange med et et-tal, også selvom det ser lidt ukonventionelt ud, fx
1 = 1000 m / 1 km = 1 km / 1000 m
1 = 3600 sek / 1 time = 1 time / 3600 sek
hjælper det en smule
1 = 1000 m / 1 km = 1 km / 1000 m
1 = 3600 sek / 1 time = 1 time / 3600 sek
hjælper det en smule
Skriv et svar til: hurtig hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
