Fysik
masse af planet
24. marts 2007 af
baloon (Slettet)
Hej,
jeg skal bestemme planetens masse, hvor inklinationen er i=45, og vstjerne = 47,7 m/s...nogen der ved, hvordan jeg skal gør dette?
på forhånd tak
jeg skal bestemme planetens masse, hvor inklinationen er i=45, og vstjerne = 47,7 m/s...nogen der ved, hvordan jeg skal gør dette?
på forhånd tak
Svar #2
24. marts 2007 af baloon (Slettet)
men har så et andet spørgsmål...hvordan kan man gør rede
for at massen af planeten er givet ved
mplanet * sin(i)
og ikke for mplanet = mstjerne * vstjerne/vplanet
v og m står for hhv. hastighed og masse
på forhånd tak
for at massen af planeten er givet ved
mplanet * sin(i)
og ikke for mplanet = mstjerne * vstjerne/vplanet
v og m står for hhv. hastighed og masse
på forhånd tak
Skriv et svar til: masse af planet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
