Matematik
Når E fremtræder i excel
28. marts 2007 af
Koppel (Slettet)
Hej allesammen!
Jeg sidder med en matematikopgave, som jeg delvist laver i excel. Nu kunne jeg godt tænke mig at omskrive en ligning excel har lavet, om til det vi skriver.
Y = 4E – 57e^0,069x
Jeg ved at lille e er ehlurs tal.
Men hvad er store E? Min underbevidsthed siger at det har noget at gøre med 10?
Thomas
Jeg sidder med en matematikopgave, som jeg delvist laver i excel. Nu kunne jeg godt tænke mig at omskrive en ligning excel har lavet, om til det vi skriver.
Y = 4E – 57e^0,069x
Jeg ved at lille e er ehlurs tal.
Men hvad er store E? Min underbevidsthed siger at det har noget at gøre med 10?
Thomas
Svar #1
28. marts 2007 af Sentinox (Slettet)
Skrevet med gængse termer står der som du selv er inde på:
Y = 4*10^(-57)*exp(0.069*x)
//Sentionx
Y = 4*10^(-57)*exp(0.069*x)
//Sentionx
Skriv et svar til: Når E fremtræder i excel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
