Matematik

Hjælp! vektor i planen

29. marts 2007 af Missty (Slettet)
Håber på hjælp til den her opgave:

NB: a*=vektor a, b*=vektor b osv.
Bestem tallene s og t, således at sa*+tb*=c*

a*=(1,3)
b*=(4,-2)
c*=(3,-19)

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2007 af mathon


se
http://peecee.dk/?id=36889

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2010 af dudiis (Slettet)

 Nogen der kender svaret til denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2010 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:vektor-regning_13.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2010 af mathon

sorry
se
 

Vedhæftet fil:vektor-regning_14.doc

Skriv et svar til: Hjælp! vektor i planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.