Matematik

Lildt hurtig hjælp med isolering!

15. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
Jeg har følgende:

36,4=x^-4,1

Hvordan fjerner jeg potensen, så x står alene? Kan jeg simpelthen ikke huske..

Svar #1
15. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Ingen der lige kan hjælpe lidt? Det er min aller sidste opgave!

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2007 af Wrune (Slettet)

den -4,1'de rod af 36,4 = x
jeg får x til 0,4161439 ...

mvh Wrune

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2007 af mathon


x = 36,4^(1/-4,1)

Svar #4
15. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Hmm, jeg får x til -24,7 ! Underligt det varierer sådan..

Svar #5
15. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Okay, nu forstår jeg det.. Tak mathon!

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. april 2007 af Wrune (Slettet)

husk dine parenteser :)

Skriv et svar til: Lildt hurtig hjælp med isolering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.