Matematik

Isolere sin(ADB) - nemt..

19. april 2007 af Supervision (Slettet)
Hvordan isolerer jeg sin(ADB):

sin(ADB)/315 = sin(67°)/|BD|

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2007 af Esbenps

Du ganger med 315 på begge sider... har jeg forstået dit spørgsmål korrekt?

Svar #2
19. april 2007 af Supervision (Slettet)

Bliver det så:

sin(ADB)=sin(67)*315/|BD| ??

Jeg skal have et hurtigt svar nemlig.. da jeg snart skal være færdig.. jeg skal have isoleret sin(ADB)

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2007 af bluegambler (Slettet)

sin(67)/|BD| * 315 = sin(ADB)

Svar #4
19. april 2007 af Supervision (Slettet)

Det kan ikke passe, for det passer ikke med den vinkel jeg skal finde

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2007 af Esbenps

I så fald må du stille lidt mere af opgaven til rådighed...

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. april 2007 af bluegambler (Slettet)

det du finder er jo ikke vinklen, det du finder er sinus til vinklen, så du skal tage sin^-1(sin(67)/|BD| * 315) også kaldet arcsin(sin(67)/|BD| * 315)

Svar #7
19. april 2007 af Supervision (Slettet)

det har jeg også gjort

Svar #8
19. april 2007 af Supervision (Slettet)

tjek dette link.. det er sidste opgave..
http://peecee.dk/?id=39981

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. april 2007 af mathon


se
http://peecee.dk/?id=40617

Svar #10
19. april 2007 af Supervision (Slettet)

#9

Det hjælper mig ikke med at isolere .. det er jo det jeg faktisk er i gang med..

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. april 2007 af allan_sim

#10.
Der er blevet svaret på dit spørgsmål. Har du tjekket, at lommeregneren står i grader og ikke i radianer?

Svar #12
20. april 2007 af Supervision (Slettet)

#10

Min lommeregner står i grader.

Nogen der vil hjælpe!?

Svar #13
20. april 2007 af Supervision (Slettet)

Og hvis ikke.. hvordan ændrer man dette?

Brugbart svar (0)

Svar #14
21. april 2007 af mathon


...kan ikke besvares uden oplysning om, hvilken type lommeregner, du betjener dig af...

Skriv et svar til: Isolere sin(ADB) - nemt..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.