Matematik

Hurtig differentiering!

22. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
f(t)=200*e^0,085*t

f'(t)= ?

Jeg kan ikke huske fremgangsmåden? Er den ikke sammensat?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2007 af mathon


f'(t) = 200*e^0,085*t *(0,085*t)'

Svar #2
22. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Det får jeg til 13867,63! Men jeg skal jo have et udtryk!?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2007 af mathon

f'(t) = 200*e^0,085*t *(0,085*t)'

f'(t) = 17*e^0,085*t

Svar #4
22. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Kan du så hjælpe mig med at differentiere følgende?:

9,4*sin(0,26*t+0,99)+17,0

Skriv et svar til: Hurtig differentiering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.