Matematik

Funktionens nulpunkt

06. maj 2007 af frede000 (Slettet)
I min opgave står der jeg skal finde funktionens nulpunkter.
Hvordan gøres det?

f(x) = x^2 - 3x + 4

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2007 af 42 (Slettet)

Løs f(x) = 0?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2007 af 42 (Slettet)

Løs f(x) = 0 ?

Skriv et svar til: Funktionens nulpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.