Kemi

Reaktioner .. igen igen..

13. maj 2007 af Dk1989 (Slettet)
Hey =)

Er der nogen af jer søde mennesker, der gider at kigge lidt på mine reaktionsskemaer og se om de er rigtige? =P


http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=45428

Tak på forhånd!

Svar #1
13. maj 2007 af Dk1989 (Slettet)

Hov, linket kan ikke åbnes..

Prøver lige igen..

peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=45428

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2007 af Angelmelek (Slettet)

opgave 7+8 er forkerte, da du skal få H2(sænket 2 tal).
Derudover er det en (g) og ikke (s)...

opgave 13 har du en fejl, hvor du først skriver AL, men i resultat skriver Zn??

i opgave 14 skal du have 2 AL og 3 Mg, da plusserne skal passe og det gør de kun i det forhold...

dvs.: 2AL+++ (aq) + 3 Mg bliver til 2AL (s) + 3 Mg ++
... håber at det var det hele...:D

Svar #3
13. maj 2007 af Dk1989 (Slettet)

#2 Tusind tak for din hjælp.

Opg 7+8: Men hvordan kan det blive til en (g) da det er nede i en opløsning?

Opg 13: det er en fejl, der skulle stå:

Cu2+ (aq) + Al(s) --> Cu(s) + Al3+


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2007 af Angelmelek (Slettet)

Det er den eneste gas, der er med i redoxreaktionerne, men det er fordi H2 jo er en gas, og derfor "flyver" ud af blandingen....

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2007 af Angelmelek (Slettet)

Du kan jo ikke få H2 på fast form, det er jo en gas...

Svar #6
14. maj 2007 af Dk1989 (Slettet)

#4+5

Nårrh okay .. Taak for hjælpen .. =)

Skriv et svar til: Reaktioner .. igen igen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.