Kemi
C-atomer IGEN!
19. maj 2007 af
Izabella (Slettet)
:)
Hvordan beregner man OT for C-atomerne i ethanol ?
Er der en der kan vise det i detajler, da jeg ikke fik noget ud af det sidste gang jeg spurgte. Så nu håber jeg virkelig en gider at vise det.
( Det siges at OT skal være lig med -2)
Den eneste måde jeg kan se det på er vel følgende:
Ethanol= CH3CH2OH .
CH3= OT= -3
CH2= OT= -1
-3+1 (+1 fra hydrogen) = -2
-1+1=0
derfor får den et OT for C-atomerne på -2 ??
Hvordan beregner man OT for C-atomerne i ethanol ?
Er der en der kan vise det i detajler, da jeg ikke fik noget ud af det sidste gang jeg spurgte. Så nu håber jeg virkelig en gider at vise det.
( Det siges at OT skal være lig med -2)
Den eneste måde jeg kan se det på er vel følgende:
Ethanol= CH3CH2OH .
CH3= OT= -3
CH2= OT= -1
-3+1 (+1 fra hydrogen) = -2
-1+1=0
derfor får den et OT for C-atomerne på -2 ??
Svar #2
19. maj 2007 af mathon
R-CH2OH
-CH2OH gruppen betragtes som en "afsluttet" enhed med et samlet OT-sum på 0
-CH2OH gruppen betragtes som en "afsluttet" enhed med et samlet OT-sum på 0
Svar #4
19. maj 2007 af frodo (Slettet)
ja, som Mathon siger og jeg forklarede dig sidst, er det kun -CH2OH gruppen der er relevant!
og deri har C OT=-1
det andet C har OT=-3, og gennemsnittet er -2, men derfor er det stadig ikke rigtigt at sige, at de begge har OT=-2
og deri har C OT=-1
det andet C har OT=-3, og gennemsnittet er -2, men derfor er det stadig ikke rigtigt at sige, at de begge har OT=-2
Svar #5
19. maj 2007 af Izabella (Slettet)
Okay. (og undskyld jeg blir ved med at spørger om d samme!)
Hvorfor er det så sådan at man ikke interessere sig for de c atomer, hvortil der kun er bundet hydrogen?
Hvorfor er det så sådan at man ikke interessere sig for de c atomer, hvortil der kun er bundet hydrogen?
Skriv et svar til: C-atomer IGEN!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
