Matematik
planen
27. maj 2007 af
cit (Slettet)
I planen er givet et koordinatsyst. med begyndelsespunktet O (0,0). Et punkt P(x,y) bevæger sig i planen, således at der til tidspunktet t gælder, at:
x = t^2 + 8/3 t tilhørende R
y = 3t -1
Bestem de tidspunkter t, for hvilke vektoren OP er parallel med hastighedsvektoren i P...?!
Skal jeg finde henholdsvis x`(t) og y`(t)?!
x = t^2 + 8/3 t tilhørende R
y = 3t -1
Bestem de tidspunkter t, for hvilke vektoren OP er parallel med hastighedsvektoren i P...?!
Skal jeg finde henholdsvis x`(t) og y`(t)?!
Svar #3
27. maj 2007 af cit (Slettet)
hov lille fejl fra min side.. der står blot x = t^2 + 8/3
så:
x`(t) = 2t
y´(t) = 3
så:
x`(t) = 2t
y´(t) = 3
Svar #4
27. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Hvornår er to vektorer i planen parallelle?
Når determinanten er 0.
Altså
det[(x,y), (x',y')] = 0
Når determinanten er 0.
Altså
det[(x,y), (x',y')] = 0
Skriv et svar til: planen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
