Kemi
Beregning af volumen via isolering?
05. juni 2007 af
Heman (Slettet)
[(0,25 + 0,383)/V] = Qc
((0,20 - 0,067)/v)*(0,45 - 0,317)/v))
((0,20 - 0,067)/v)*(0,45 - 0,317)/v))
Svar #1
05. juni 2007 af Heman (Slettet)
Sry opskriver den igen:
[(0,25 + 0,383)/V]/ ((0,20 - 0,067)/v)*(0,45 - 0,317)/v))= Qc
Hvordan isolerer jeg V?
[(0,25 + 0,383)/V]/ ((0,20 - 0,067)/v)*(0,45 - 0,317)/v))= Qc
Hvordan isolerer jeg V?
Skriv et svar til: Beregning af volumen via isolering?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
