Matematik
Spørgsmål til de kloge hoveder;)
19. juni 2007 af
logind (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig med følgende:
"Du skal redegøre for karakteristiske egenskaber og forskelle ved lineær vækst, eksponentiel vækst og potensvækst – med særlig fokus på Tilvækster og Væksthastighed."
Jeg er med på forskrifter, og de dertil hørende konstanters og variables navne.
Men hvad der menes med egenskaber, og det med fokus på tilvækster og væksthastighe ved jeg ikke helt hvad jeg skal stille op med:S
På forhånd mange tak... har virkelig brug for hjælp:)
"Du skal redegøre for karakteristiske egenskaber og forskelle ved lineær vækst, eksponentiel vækst og potensvækst – med særlig fokus på Tilvækster og Væksthastighed."
Jeg er med på forskrifter, og de dertil hørende konstanters og variables navne.
Men hvad der menes med egenskaber, og det med fokus på tilvækster og væksthastighe ved jeg ikke helt hvad jeg skal stille op med:S
På forhånd mange tak... har virkelig brug for hjælp:)
Svar #1
19. juni 2007 af elgen (Slettet)
så skal du nok kigge lidt på differentialkvotienterne --> det siger i hvert fald noget om væksthastigheden.
Svar #3
19. juni 2007 af Eehm (Slettet)
du kunne også inddrage halverings og fordoblingskonstanten :)
T2 = log2/logA
T1/2= log(1/2)/logA
T2 = log2/logA
T1/2= log(1/2)/logA
Skriv et svar til: Spørgsmål til de kloge hoveder;)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
