Kemi
ligevægt -- sammenhæng?
25. august 2007 af
Chimmi (Slettet)
Hej, jeg har en opgave, hvor jeg skal angive sammenhængen mellem K_p og K_c for denne ligevægt:
2SO_2(g) + O_2(g) <-----> 2SO_3(g)
jeg har gjort sådan:
[SO3]^2/[O2]*[SO2]^2= K_c
(p(SO3)^2)/(p(O2)*p(SO2)^2)= K_p
hvordan skal jeg angive sammenhængen mellem K_p og K_c ?
2SO_2(g) + O_2(g) <-----> 2SO_3(g)
jeg har gjort sådan:
[SO3]^2/[O2]*[SO2]^2= K_c
(p(SO3)^2)/(p(O2)*p(SO2)^2)= K_p
hvordan skal jeg angive sammenhængen mellem K_p og K_c ?
Skriv et svar til: ligevægt -- sammenhæng?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
