Matematik

En opgave

05. september 2007 af fukix154 (Slettet)
Heej, jeg har problemer med en opgave, så jeg sidder altså fast har derfor brug for hjælp..

opgaven lyder således:

Bestem et udtryk for hældningskoefficienten for den rette linie gennem.

a) P(a,b) og Q(c,d)


Viser hvordan hun/han gør tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2007 af mathon


hældningskoefficienten = (y2-y1)/(x2-x1)....

Svar #2
05. september 2007 af fukix154 (Slettet)

Ops det er den her opgave:

a) P(2,p) og Q(4,q)

Svar #3
05. september 2007 af fukix154 (Slettet)

Mathon hvordan løser du a) P(2,p) og Q(4,q) vis hvordan du kommer til resultatet tak?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2007 af mathon


for ALLE rette linjer gælder

a = (y2-y1)/(x2-x1) = delta-y/delta-x = "rise"/"run" = hældningskoefficient = hældningskvotient = hældningstal - hvis IKKE er funktionen ikke lineær


i tilfældet

a) P(2,p) og Q(4,q)

a = (q-p)/(4-2) = (q-p)/2 = 0,5*(q-p)....


Skriv et svar til: En opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.