Kemi
antal mol ethanol ...
09. september 2007 af
sedefimsinn (Slettet)
PÅ en restaurant serveres en vodka med en alkoholprocent på 33 % w/w (d= 0,95 g/ml) en genstand regnes for 2 cl
.. Beregn antal mol ethanol som en genstand vodka indeholder
.. Beregn forholdet mellem antal mol vand og mol ethanol
Jeg er helt lost (igen)
Nogen der vil hjælper?
PÅ en restaurant serveres en vodka med en alkoholprocent på 33 % w/w (d= 0,95 g/ml) en genstand regnes for 2 cl
.. Beregn antal mol ethanol som en genstand vodka indeholder
.. Beregn forholdet mellem antal mol vand og mol ethanol
Jeg er helt lost (igen)
Nogen der vil hjælper?
Svar #1
10. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
1)
Beregn vægten af de 2 cl vodka
2)
Beregn vægten af ethanol (33 % af den samlede vægt)
3)
Beregn antal mol ud fra formlen: n=m/MW, hvor n er mol, m er massen i gram og MW er molvægten.
Beregn vægten af de 2 cl vodka
2)
Beregn vægten af ethanol (33 % af den samlede vægt)
3)
Beregn antal mol ud fra formlen: n=m/MW, hvor n er mol, m er massen i gram og MW er molvægten.
Svar #2
13. september 2007 af sedefimsinn (Slettet)
Oke mange tak ;) ...
Men hvordan beregnes forholdet mellem antal mol ethanol og antal mol vand så?
Men hvordan beregnes forholdet mellem antal mol ethanol og antal mol vand så?
Skriv et svar til: antal mol ethanol ...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
