Kemi

at fremstille en opløsning.

12. september 2007 af sedefimsinn (Slettet)
Der skal fremstilles 500 ml 0.02 M CaCl2 - opløsning
Vi har stoffet CaCl2'6H2O (M=219,1 g/mol)

HVilke udstyr skal man bruge under fremstiilingen. og hvordan vil man fremstille det?

Hvad vil koncentrationen af CL så være?

HVordan løses denne opgave.. ?




Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2007 af mathon


m = M*V*c

n = V*c

CaCl2(s) --> Ca^(2+)(aq) + 2Cl^(-)(aq),
hvoraf
[Cl^(-)(aq)] = 2*[CaCl2(s)]...

Skriv et svar til: at fremstille en opløsning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.